Beylikdüzü Belediyesi, tasarım sürecine Arda Turan'ın da yer aldığı 'Arda Turan Parkı'nın inşaatına başladı.

Dünya devi Barcelona'nın yıldızları arasına girmeyi başaran milli futbolcumuz Arda Turan'a bir onur da Beylikdüzü Belediyesi'nden geldi...

Beylikdüzü Belediyesi, tasarım sürecine futbolcunun kendisinin de katkıda bulunduğu ve isminin verildiği 'Arda Turan Parkı'nın inşaatına başladı. 6 bin metrekare alana yapılacak parkta Arda Turan'a ait hatıraların yanı sıra kafeterya ve oyun alanları bulunacak.

İMAMOGLU "BAŞARI CEZALANDIRILMAZ, ÖDÜLLENDİRİLİR"

Konuyla ilgili açıklama Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, başarıların ödüllendirilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Dünyanın gözü üzerinde olan Barcelona gibi muhteşem bir takımda ne mutlu ki bir Türk futbolcusu sahaya çıkıyor. Bu, ülkemiz için büyük bir gurur vesilesi. Arda Turan, bugün sadece kendisini değil ülkesini ve ulusunu da temsil ediyor. Bu başarıyı yakalamak dünyada her futbolcuya nasip olmaz. Biz de bölgemizde bulunan Arda Turan parkını ona layık hale getirelim istedik. Bu konuda Arda ile görüşerek proje geliştirdik tasarımını birlikte yaptık ve startını verdik. Yakında Beylikdüzü'nde yepyeni ve çok farklı bir konseptle Arda Turan parkı yeni yüzüyle açılacak." (sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr