Fatih Terim'in A Milli Takım'a almadığı Barcelona'nın yıldız ismi Arda Turan, Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Arda'nın flaş Milli Takım sözleri...

"ÇIKIP BİR ŞEY SÖYLEMEDİK ÇÜNKÜ..."

Arda, Milli Takım'a destek verdiğini söylerken; "Şahsımın durum dışında herhangi bir değerlendirmesi yok. Amacı hayatı boyunca ülke futboluna hizmet etmiş biri olarak, dua ederek takımımıza destek oluyorum. Bizim herhangi bir söylemde bulunmamız milli takım adına mümkün değil. İddialar ortaya atıldı, kendimizi savunmak için konuştuk. 3 ay boyunca prim mevzusu vardı, çıkıp bir şey söylemedik halkımız bize güveniyor diye.

ALLAH GÖNÜLLERİNE GÖRE VERSİN"

Sonra çıktık anlattım. Bir iddia varsa maalesef çıkıp konuşmak zorunda kalıyoruz. Şu anda bir açıklama yapmayı düşünmüyorum. İşime konsantre olup, en iyisini vermeyi düşünüyorum. Orası milli görev. Gel derler geliriz, git derler gideriz. Ne yapalım. Herkese, hocamıza da başarılar diliyorum. Allah gönüllerine göre versin." ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH 2 MAÇTAN 6 PUAN ALIRIZ"

Milli Takım için her zaman en iyisini düşündüğünü kaydeden Arda sözlerine şöyle devam etti: "Beni tanıyorsunuz, bu konularla alakalı söyleyeceğim, hayırlısı yani, ne diyeyim ben. Ülkemiz adına her zaman en iyisini yapmak için var olduğumuzu söylemek istiyorum. İnşallah Ukrayna'yı yeneriz. Çok önemli bir maç. İnşallah 2 maçtan da alnımızın akıyla 6 puanla çıkacağımızı düşünüyorum."

"EVE BİLE GİDEMEDİK"

"Çok yoğun bir gündemimiz vardı, Barcelona'da milli takım konusunu hiç konuşmadık. Kendi işimize konsantre olmuş durumdaydık vallahi. Eve bile gidemedik."

"BİR GÜN G.SARAY İLE BULUŞACAĞIZ"

Bir gün herhangi bir görev ile Galatasaray'a dönmek istediğini belirten yıldız oyuncu, "İnşallah futbol kariyerimi Barcelona'da bitiririm. Katalunya'ya ve buraya da çok alıştım. İnşallah burada bitiririm. Galatasaray, bu sene iyi gidiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz. Heyecanlandırıyor takım. Antalya maçındaki atmosfer, taraftarlar birleşme çok iyiydi." dedi.

"HER ZAMAN G.SARAY"

Arda açıklamalarını şu şekilde tamamladı: "Bizim kalbimizde her zaman Galatasaray var. Orası bizim evimiz, yuvamız. Biliyorlar ki, onların bir evladı olarak onları burada temsil ediyorum. Ama futbolcu, ama teknik direktör, ama malzemeci, inşallah bir gün buluşacağız. Top toplayıcılıktan geldik biz, normal."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr