İspanya La Liga’da liderliğini sürdüren Barcelona’nın dün Sevilla’yı 2-1 yenmesinin ardından İspanyol basını, Arda Turan’a düşük not vererek eleştirdi.

Barcelona’nın 1-0 geriden gelerek kazandığı maçta iyi bir performans sergileyemeyen Arda için Marca gazetesi, Aleix Vidal ve Dani Alves ile birlikte Arda’ya da en düşük notu verirken “Takım oyununa girmekte zorlandı ve kenara alındı” yorumunda bulundu.

“ATLETİCO'DAKİ PERFORMANSINDAN UZAK”

El Mundo Deportivo gazetesi de Arda Turan’ı Barcelona’nın vasat futbolcuları arasında göstererek “Atletico’daki göz kamaştıran performansından halen uzak gözüküyor. Barcelona’nın futbol diline uyum sağlamaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.
Arda Turan’ı maçın en kötüsü olarak gösteren El Mundo gazetesi ise “Arda henüz yönünü bulamadı. Barça’nın oyun düzenine uyum sağlamaktan uzak” sözleriyle milli futbolcumuzu eleştirdi.

"YANLIŞ YERDE Mİ OYNUYOR?"

Sport gazetesi de Arda’ya maçtaki en düşük puanı vererek “Türk futbolcu kötü bir maç çıkardı. Bir türlü oyuna giremedi. Uyum sağlamadaki eksikliği artık endişe oluşturuyor. Orta sahanın sol iç tarafında ortaya koyduğu futbol, çok fazla soru işareti bıraktı. Orta sahada çok zorlandı. Yanlış yerde oynuyor olabilir” diye yazdı.
Sevilla maçında ilk 11’de sahaya çıkan Arda Turan, 64. dakikada yerini Andres Iniesta’ya bırakmıştı. (sporcope)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr