İspanya La Liga'da 22. hafta karşılaşmalarında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Barcelona'da tüm gözler Milli yıldızımız Arda Turan'a çevrildi. 

Hastalığını atlatan ve bugün takımla birlikte çalışan Arda, Cumartesi günü Camp Nou'da oynanacak maçta görev alması halinde ilk defa eski takımı Atletico Madrid'e karşı sahaya çıkmış olacak.
Yıldız futbolcu eski takımıyla oynayacakları karşılaşma öncesi kulüp kanalı olan Barca TV'ye yaptığı açıklamalarda bulundu. Arda, "Kalbim için çok özel bir hafta ama aklım için de üç puan almamız gereken, alacağımız galibiyetle de liderliğimizi pekiştirmemiz gereken bir maç olacak. Maçtan önce ve sonra benim için heyecanlı ve özel bir durum olacak ama maç esnasında benim için her şey normal olacak" diye konuştu.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"
Zorlu bir maça çıkacaklarının altını çizen yıldız oyuncu, "Biz kendi oyunumuzu oynayıp kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Atletico Madrid çok iyi bir durumda. Benim dışımda birçok oyuncu kaybetmelerine rağmen sistemlerinden ve oyunlarından vazgeçmediler. Saygı duyulacak bir iş yapıyorlar. Her zaman saygıyı hak ediyorlar diye düşünüyorum" dedi.
Hazır durumda olduğunu ve takımına uyum sağladığını da belirten Arda, "Gayet iyi durumdayım. Kendimi takımın bir parçası olarak hissediyor ve bu takımla birçok kupa kazanacağımızı düşünüyorum. Fizik olarak da kafa olarak da çok iyi durumdayım" diyerek sözlerini noktaladı.
Katalan deviyle şu ana kadar 6 resmi maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu 2 asist yaptı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr