La Liga ekibi Rayo Vallecano, Beşiktaş'tan kiraladığı Aras Özbiliz'i basına tanıttı.
Kulüp tesislerinde yapılan tanıtıma kulüp başkanı Raul Martin Presa ve teknik direktör Felipe Minambres katıldı. Aras'ı uzun süredir takip ettiklerini belirten Presa; "Aras'ın aramıza katılmasından mutluluk duyuyoruz. Ajax B'de oynarken onu transfer edebilirdik ama ekonomik şartlarımız uymadı ve Rusya'ya gitti. Şimdi takıma katılması güzel oldu." dedi.
Başkanın ardından söz alan teknik direktör Minambres; "Aras'ın teknik becerisine güveniyoruz. Oyun kurma ve topu kanatlara aktarma özelliklerini kısa sürede gösterirse takıma faydalı olur. Ajax akademisinden yetişen en iyi yeteneklerden." sözlerini kullandı.

"ÇOK MUTLUYUM..."

Başkan ve teknik direktörün ardından söz alan Aras Özbiliz; "Burada olduğum için mutluyum. Yaz transfer döneminde de görüşmemiz olmuştu ancak transfer gerçekleşmedi. İlk hafta biraz hastaydım ama şu anda daha iyi hissediyorum. Kanatta veya oyun kurucu olarak oynayabiliyorum. İspanya'daki teknik futbol yapısını seviyorum. Takımı La Liga'da tutmak için çalışacağım. Ara transferde başka teklifler de vardı ancak Rayo'nun oyun felsefesi ve teknik direktörle yaptığım görüşme sonrası buraya gelmeyi seçtim." diye konuştu. (sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr