Süper Lig'de ikinci yarının başlamasıyla Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli teknik adam Jose Morais, bugün yapılan idman sonrası beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

50 yaşındaki teknik adamın durumunun ciddi olduğu ileri sürülüyor. Başkan Gültekin Gencer ve yöneticilerin Portekizli hocanın durumunu yakından takip ettikleri belirtildi.

Portekizli teknik adamın durumuyla ilgili Fanatik gazetesine konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ise durumun ciddi olduğunu söyledi.
Gencer; "Hocamız idmandan sonra fenelaştı. Önce Anadolu Hastanesi'ne götürdük. Durumu ciddi olduğu için Antalya Tıp Fakültesi'ne sevk edildi" dedi. "Doktorlarımız gerekli tetkikleri yapıyor" diye devam eden Gencer, "Bir iki saat içinde resmi açıklama yapacağız. Çok üzüntülüyüz. Allah yardımcısı olsun" diye konuştu.

Fenerbahçe'yi ağırlayacaklar

Morais'in sağlık durumuyla ilgili net tespit yapıldıktan sonra doktorların bir açıklama yapması bekleniyor. Portekizli teknik adamın cuma akşamı Fenerbahçe ile Süper Lig'de oynanacak maçta kulübede olmaması bekleniyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr