Kaza, saat 16.45 sıralarında D-100 karayolunun Yeniçağa İlçesi Kavşağı'nda meydana geldi. Gerede İlçesi'nde bir amatör futbol maçında sakatlanan futbolcuyu Bolu'ya hastaneye götüren Arif Sami Ceren'in kullandığı 14 GE 428 plakalı ambulans, kavşakta Seyit Dal yönetimindeki 34 R 2561 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Ramazan Dal, Şaban Dal ve Güler Çınar ile ambulans içerisinde bulunan hemşire Betül Yılmaz yaralandı. Otomobilde sıkışan Güler Çınar, yaklaşık yarım saatlik çalışmayla Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Ambulansta bulunan futbolcu da başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ağır yaralı Güler Çınar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından bir süre ulaşıma kapanan yol araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr