Beşiktaş'ın yeni transferi Alexis Delgado sağlık kontrolünün ardından Vodafone Arena'ya gelerek siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman ile buluştu.
Burada basının sorularını yanıtlayan İspanyol oyuncu, "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, Burda olmaktan mutluyum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi çok güzel bir şey. Şimdi şükürler olsun ki buradayım" dedi. Şampiyonluk için geldiğinin altını çizen Delgado, "Asla pes etmem. Benim yapımda pes etmek yok. Formam için gözümü karartırım ve son ana kadar savaşırım" diye konuştu. Beşiktaş'ı daha önceden bildiğini de anlatan Alexis Delgado, "Takımda çok önemli oyuncular var. Mario Gomez ve Quaresma için söylenecek bir şey yok. Çok kaliteli oyuncular. Genç isimler de takıma büyük katkı veriyor. Tecrübelerimle şampiyon olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

"HER GÜN BİR MAÇ İPTAL, SIKILDIK"
Delgado'nun ardından konuşan başkan Fikret Orman ise "Alexis stadı gördü ve tanıştık. Hayırlısı olsun" dedi. Trabzonspor maçının ertelenmesine de değinen Orman, "Her gün bir maç iptal, her gün bir maç iptal, sıkıldık. Artık bir maç oynamak istiyoruz. Olanda hayır vardır, ne zaman biz maç oynayacağız kar yağıyor. Demek ki kısmet böyle. Beşiktaş çok kuvvetli bir takıp çıkıp topumuzu oynayacağız" dedi.
Konuşmasının sonunda transfer çalışmalarına da değinen Fikret Orman, "Beşiktaş'ta transfer bitmez. Artık takviye yapmayı düşünmüyoruz. Sezon sonu için çalışmalarımız devam ediyor. Artık insanlar şampiyonluğa odaklanmalı" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr