Beşiktaş'ın İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Mario Gomez konusunda açıklamalarda bulundu, Fiorentina ile Beşiktaş'ın ilişkilerinin çok iyi olduğuna dikkat çekti.
Gomez'in Beşiktaş'taki geleceğine dair açıklamalarda bulunan Albayrak, yıldız futbolcunun durumunun sezon sonunda belli olacağını ancak kendisini kolay kolay bırakmaya da niyetleri olmadığını söyledi.
 
İtalyan basınına konuşan Albayrak, "Biz futbolcumuzdan son derece memnunuz. Mario Gomez'in de Türkiye'de mutlu olduğunu biliyoruz. Onu bırakmayı hiçbir zaman düşünmedik çünkü biz köklü bir kulübün büyük bir takımıyız. Fiorentina ile sezon sonunda görüşeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp oynamayacağımız çok önem taşıyor. Bu durum belli olduktan sonra konuşacağız" diye konuştu.  

"GOMEZ'İ ÖTELEDİK"
 
"Şu an yalnızca ligde sezonun geri kalanına odaklanmış durumdayız" diyerek sözlerine devam eden yönetici, "Önümüzde Galatasaray derbisiyle birlikte üç önemli maç var. Bu yüzden Gomez'in geleceğini biraz öteledik. Fiorentina ile iyi ilişkilerimiz var. Bugüne kadar bir çok kez iletişim halinde olduk ve hiç sorun yaşamadık. Zamanı gelince oturup konuşacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr