Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şoförüyken, AKP‘den Milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda “Yeliz Adeley” sahte ismiyle sosyal medyadan yayın yaptığı ortaya çıkan Ahmet Hamdi Çamlı, Ülke TV’de katıldığı bir televizyon programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nu eleştirmek isterken hükümeti yerin dibine soktu. 

Çamlı konuşmasında "Makyajı dökülmüş Merkel araba yapıyor. Biz daha bir araba yapamadık, utanmıyor muyuz sıkılmıyor muyuz? Münih’te yaşayan, Bayern’de, Köln’de yaşayan Hans 3 bin Euro maaş alıyor da, İistanbul’da Zeytinburnu’nda yaşayan, Esenler’de yaşayan, Beşiktaş'ın bodrumlarında, Şişli’nin arka mahallelerinde yaşayan Hasan bin 500- 2 bin liraya iş buldu mu göbek atıyor. Bunu dert etmeyecek miyiz? Bunu dert etmezsek Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde televizyon seyredersin bakarsın Tayyip Erdoğan var mı. Tayyip Erdoğan nerede. Tayyip Erdoğan milletiyle aslanlar gibi mücadele ediyor. Yazıklar olsun şu CHP’ye bak.” dedi.

Hamdi Çamlı bu sözleriyle sosyal medyada yine alay konusu oldu.

CHP'Lİ VEKİLLERDEN YANIT: ÖZÜR DİLİYORUZ

Çamli'ya CHP'li milletvekilleri de Twitter'dan yanıt verdi. CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem, “Arkadaşlar itiraf ediyorum. 15 Yıldır iktidardayız ve Yeliz'in dediği gibi bir araba yapamadık. Sizden özür dileriz” mesajı paylaşırken Eskişehir milletvekili Cemal Okan Yüksel “Yeliz olarak da bilinen AKP’li vekil ‘Bir araba bile yapamadık’ deyip muhalefeti suçluyor!” ifadelerini kullandı. Bursa milletvekili Ceyhun İrgil de "Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Yeliz vekil, iktidar milletvekili olduğunun farkında değil? Bu kadar pervasızlık için cehalet şart" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr