Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, dün bir internet haber sitesinde yayınlanan röportajında belediye başkanlığında geçirdiği 2 yılı değerlendirdi, hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Başkan Kasap, röportajında bazı çalışmalarından rahatsızlık duyanların kendisini ölümle tehdit ettiği yönünde ifadelere de yer verdi.

Yenişehir Spor Salonu’nda katıldığı 23 Nisan etkinliklerinin ardından konuyla ilgili soruları yanıtlayan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, bir internet haber sitesine verdiği röportajda korkan kişilerin belediye başkanlığı yapamayacağına dikkat çektiğini ve bu ifadeleri kullandığını belirterek, "Korkacak olsaydık buraya gelmezdik. Ayrıca biz Rizeliyiz ve korkmayız. Zaman zaman bu tür tehditler alıyoruz. Bazen biri geliyor, kendini bize gösteriyor. Ama ciddi manada bir şey yok. Yaptığımız bazı faaliyetlerin birilerinin hoşuna gitmediği oluyor. Rahatsız olanlar oluyor. Bu uç noktadaki kişiler davranış şekillerini böyle ifade ediyorlar. Çok ciddi bir durum yok” dedi.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise, Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın 2 yakın koruma polisi tarafından korunduğunu açıkladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr