Zaman gazetesine kayyım atanmasına ilişkin açıklama yapan, yandaş Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan, kayyımun el koyma operasyonunun beklenen bir hukuki süreç olduğunu söyleyerek "Allah bu nimeti kötü kullandıkları için aldı" dedi.

Latif Erdoğan açıklamalarında şunları söyledi:

"Allah bir topluluğa verdiği nimeti o topluluk kendini değiştirmedikçe geri almaz. Gülen örgütü bu ülkeye ihanet etti. Ellerindeki medya gücünü ihanet için kullandı. Allah da bu nimeti kötü kullandıkları için geri aldı. Hiç boşuna hayıflanmasınlar"

METİNER: ALKIŞLIYORUM

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Zaman gazetesine kayyum atanmasıyla ilgili olarak "FETÖ’yle de, medyadaki uzantılarıyla da, iş dünyasındaki uzantılarıyla hukuk içinde mücadeleye devam edeceğiz" dedi. Metiner, "Yürekten alkışlıyorum, destekliyorum" diye konuştu.

Kanal 24'e bağlanan Mehmet Metiner, şunları söyledi:

Bunlar tıynetlerine uygun bir biçimde efendilerinden aldıkları talimatla konuşacaklar. Onlar konuşacak diye biz doğru bildiğimizi yapmaktan vazgeçmeyeceğiz. FETÖ’yle de, medyadaki uzantılarıyla da, iş dünyasındaki uzantılarıyla hukuk içinde mücadeleye devam edeceğiz.

Kayseri’deki savcılığı tebrik ediyorum, FETÖ’nün Kayseri’deki ayağına yönelik başarılı bir operasyon düzenleniyor. Bir terör örgütünün uzantılarıyla mücadele ediliyor.
Yürekten alkışlıyorum, destekliyorum.

Yandaş Star'ın yandaş yönetmeni: Devlet mutlaka hesap sorar

Yandaş Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Zaman Gazetesi'ne kayyım atanması kararını canlı yayında değerlendirdi. Albayrak, 'Geç olabilir ama devlet mutlaka hesap sorar' dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr