Ligin ilk haftasında 2-0 kazandığı Kayserispor deplasmanından bu yana 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen yeşil siyahlılar, 2'nci haftadaki Galatasaray yenilgisi sonrası yönetimle ters düşerek istifa eden Cihat Arslan'ın yerine göreve gelen teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetiminde oynadığı son 4 karşılaşmada gol bile atamadı.

Tolunay Kafkas yönetimindeki Akhisar Belediyespor, ilk maçta Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olduktan sonra evinde Beşiktaş'a 2-0 yenildi. Yeşil siyahlılar, son Antalyaspor ve Gençlerbirliği mücadelelerinde ise golsüz eşitliği bozamadı. Bu sezon iç sahada oynadığı 3 maçı da kazanamayan ve puan tablosunda 5 puanla tehlike hattında kalan Akhisar Belediyespor'da sabrı taşan taraftarlar da Gençlerbirliği randevusu sonrası Tolunay Kafkas'ı protesto edip istifa tezahüratları yaptı. Milli maç arası nedeniyle 4 gün izne çıkan Akigo, antrenmanlara salı günü başlayacak.

KAFKAS'IN GÜVENİ TAM

Akhisar Belediyespor'da eleştiri oklarının hedefi haline gelen teknik direktör Tolunay Kafkas, ligin kalan bölümünde oyuncularına güvendiğini söyledi. Hafta içinde yaptığı açıklamalarda takımın kabuk değiştirdiğini, sabırlı olunması gerektiğini söyleyen Kafkas, şunarı söyledi:
"Gençlerbirliği ligin iyi defans yapan ekiplerinin başında geliyor. Hafta içinde hücum futbolu çalışmasına ağırlık verdik. Fakat her iki takım da çok az gol pozisyonuna girdi. Hangi takım kazansa diğer takıma yazık olurdu. Fiziksel açıdan eksiklerimiz var. Oyunu ve oyuncuları geliştirmemiz lazım. Ara transferde iki kanat oyuncusu alabiliriz. Akhisar Belediyespor'un daha üst sıralara çıkacağına inanıyorum. Milli takım maçları için verilen 15 günlük arayı iyi değerlendireceğiz. Ara bize iyi gelecek."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr