Fenerbahçe'den Serdar Kesimal ve Kayserispor'dan Ömer Bayram'ı renklerine bağlayan Akhisar Belediyespor'un Trabzonspor'un gözden çıkardığı Özer Hurmacı'ya talip olduğu öğrenildi. 

Trabzonspor'da yıllık 900 bin Euro'ya oynayan tecrübeli futbolcunun Akhisar Belediyespor'dan da bu rakama yakın bir ücret talep ettiği, takım içi dengeleri bozmaktan endişe eden yeşil-siyahlıların ise frene bastığı öğrenildi. Trabzonspor'la 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Özer'in fiyatta indirime gitmesi halinde bu transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

Rodellega'ya teklif yok

Öte yandan Akhisar Belediyespor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodellega'nın Galatasaray'la anlaşmaya vardığı iddia edildi. 30 yaşındaki futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına el sıkışan sarı-kırmızılıların Ege temsilcisine bonservis ücreti olarak 1.7 milyon Euro vereceği öne sürüldü.

Bu yöndeki haberleri yalanlayan Başkan Hüseyin Eryüksel ise Rodallega için kimseyle görüşmediklerini söyledi. Eryüksel, "Oyuncumuz hiçbir kulübe imza atmadı. Biz de anlaşmadık. Rodellaga takımda kalacak. Transfer haberleri asılsız" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr