Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında "geri zekalı" sözlerine sert cevaplar veren Ahmet Çakar, Best Fm'e konuk oldu. Yıldırım'ın sözlerine madde madde cevap veren Çakar, "Twitter'da zekam ile ilgili cevabımı verdim" dedi.

İşte Ahmet Çakar'ın sözlerini satırbaşları:

"Ersun Yanal lehine tezahürat edenleri polise bildirse ne olacak. Protesto demokratik haktır. Aziz Yıldırım dikatördür. Diktatör demek suç değildir."

"Ersun Yalan'ı sevmem. Benle Ertem Şener'i mahkemeye verdi. Yanal şerefli adamsa, cesareti varsa kendisine mkrop diyen ahlaksız diyen hakkında hukuksal süreci başlatmalı. Takipcisiyim. Yapmazsa menfaatcıdır. Yıldırım'ın Ersun Yanal hakkında söyledikleri suçtur."

"Hayatımda ahlaksız yapamadım. Dönemdim. Viski içmedim hayatımda."

"Zaman zaman hanımımla büyçemin oranında bir yerlere gidiyorum. Ben hayatımda viski içmedim. Alkol alıp programa çıkmadım. Son 10-15 yılda içtiği alkol 2 kadeh. Ben içki sevmem. Dini açıdan değil. Sigara içiyorum ama reklam arasında da içiyorum yalan yok.

 "Trabzonlular döndü ben dönmedim. 3 temmuzda bıraktığım noktadayım. Trabzonlular dönmüştür belki Hacıosmanoğlu da dönmüştür. Ben 4 temmuz sabahı olduğum yerdeğim"

"Zekamı herkes biliyor da Aziz Yıldırım'ın dönek demesi çok koydu." 

"Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin 1 kuruşunu yemedi dedim yedirmedi dedim. Bunlardan mı rahatsız oldu."

"Ben askerlik anılarımı anlatabilirim... Benim torunlarıma anlatacak askerlik anılarım var... Anlatınız siz. "

"Bir menajer adı Doğan, 'Pereira ve Terraneo transferlerden para götürüyorlar' dedi. Kanıt istedim. Milyonlarca euronun başından olan teknik başında olan adamı neden kovarsın. bu konuda Fenerbahçelileri aydınlatmak zorundasın. Dedikodular artar."

"Aziz Yıldırım benim kafamı bozmasın 20 yıl daha yorumculuk yaparım"

"Bize en iyi spor programı ödülü almamız yanlış. Bizimki spor programı değil. Biz şov, aktüellide, tiyatro arası bir şey yapıyoruz. Macaristanda tez konusuyuz bizim program. Yıldırım izlemiyordum diyordu demekki aslanlar gibi izliyormuş"

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a jet cevap!

'Paralel'den medyaya Yanal'dan Terim'e... Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü!

Aziz Yıldırım'dan Fatih Terim'e Volkan çıkışı!

Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Ali Koç'a gönderme mi?

Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin açıklaması

Aziz Yıldırım: Beni kızdırırlarsa 10 sene daha gitmem

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr