Danimarka ekiplerinden Bröndby'e veda eden ve adı uzun süredir Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Daniel Agger, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı.

Geleceği hakkında açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki stoper transferden önce, futbola devam edip etmemeye karar vermesi gerektiğini söyledi.

Liverpool'da 10 sezon forma giydikten sonra 2014-15 sezonunda eski kulübü Bröndby'e dönen Agger, son maçının ardından kariyeriyle ilgili soruları yanıtladı.  

Bröndby'de umduğu sonuçların alınamadığını ve veda için doğru bir zaman olduğunu dile getiren 31 yaşındaki stoper, "Kulüp, yeni bir yapı, yeni oyuncular ve yeni bir antrenörle iyi günlerine geri dönecektir. Ben futbolu oynamış olmak için oynamam. Takımımın başarılı olması öncelikli hedefimdir. Bu hedefe burada ulaşamadık. Hayal kırıklığı yaşıyorum. Ama önce kendime bakıyorum. En iyi performansımı ortaya koyamadım" dedi.

Geleceğiyle ilgili konuşan Agger, "Fizik ve arzu çok önemli. Bir-iki hafta içinde ne yapacağıma karar vereceğim. Türkiye'den teklif aldım. Hala beni isteyenler olmasını duymak güzel ama önceliğim kendimi dinlemek; hayatımla, futbol kariyerimle ilgili ne istediğimi bulmak. Bu noktada ailemin de ne istediği çok önemli" ifadelerini kullandı.

Danimarkalı stoper Daniel Agger, pazar günü Bröndby formasını son kez giydi. Bröndby, son hafta maçında evinde Sonderjyske'ye 2-1 yenildi ve sezonu dördüncü bitirerek Avrupa kupalarının dışında kaldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr