Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat 0-0 sona eren Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE ADVOCT'IN AÇIKLAMALARI:

"Van Persie'nin pasında Josef'in şutu vardı o top kaleyi buldu fakat isabetli şutta 0 yazıyor. (Dick Advocaat'ın bahsettiği pozisyonda Josef'in vuruşunda top kale direğinin yanından dışarı çıkmıştı...)

Gerçek bir derbiydi, harika bir atmosfer vardı. İki iyi takımın mücadelesini izledik. Harika bir atmosfer vardı bugün stadımızda. Adil olmalıyız iki iyi takımı izledik bugün. Çok fazla pozisyona giremedik ama rakibimize de tek bir pozisyon bile vermedik. Saha içerisinde her şeyimizi verdik. Böyle devam edersek Fenerbahçe'nin geleceği parlak.

İlk 11'de olmayan oyuncularla ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Oynayan oyuncularımız çok çalıştılar. Maç boyunca çok çalıştılar pozisyonlar ürettik ama şunu da unutmamamız gerek rakibimizde Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım, iyi görüntü sergiliyorlar. Maçı kazanmalıydık, Beşiktaş biraz daha bekleyebilecek durumdaydı. Biz çok daha fazla enerji sarfettik. Hakemle ilgili bir şey söylemenin çok da anlamı yok. Bir şey söylemeyeceğim, herkesin gördüğünü düşünüyorum."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr