Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Kayserispor, Adanaspor'a konuk oldu.

Maçın başında Adanaspor daha etkili bir oyun ortaya koydu ancak golü bulan Kayserispor oldu. 41. dakikada frikikte topun başına geçen Deniz Türüç, sol ayağıyla nefis vurdu ve meşin yuvarlak, kaleci Hayrullah'ın bakışları arasında ağlarla buluştu: 0-1

Deniz Türüç, gol sonrası tüm arkadaşlarını yan yana dizerek asker selamı verdi ve devamında dua ederek dün Kayseri'de gerçekleşen hain saldırıda şehit olan askerlerimizi andı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un üstünlüğüyle geçildi. 

İkinci yarıda Adanaspor'un beraberlik golü 77'de geldi. Sağ kanattan gelişen atakta, Digao ortaladı, penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Ahmet Dereli düzgün bir kafa vuruşuyla maça denge getiren golü kaydetti:1-1.

Bu dakikadan sonra iki takımda galiibyet golü için pozisyonlar buldu ancak maçın skorunu belirleyen gol son dakikada geldi.

90+5'te serbest vuruşta Cem Özdemir sert vurdu, yerden seken top Ahamada'yı yanılttı ve ağlarla buluştu. Adanaspor, 90+5'te galibiyet golünü buldu: 2-1.

Adanaspor son dakika golüyle, ligdeki ikinci galbiyetine ulaşmış oldu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr