Basında yer alan yeni bilgilere göre Acer, akıllı saat sektörüne farklı bir bakış açısıyla girecek. Daha önce Leap+ isimli akıllı bileklikle karşımıza çıkan Acer, bu sefer çitayı biraz daha yükseltecek.

DigiTimes’ın haberine göre, Acer, üst seviye bir akıllı saat duyurmaya hazırlanıyor. Ancak bu akıllı saat oyun dünyasıyla ilişkili olacak. Yani firmanın oyunculara yönelik bir akıllı saat duyurması bekleniyor. Ancak oyunculara yönelik akıllı saat konseptinde neler olabileceği konusu henüz belirsiz.
Apple, Samsung ve Asus gibi dev markalar, klasik akıllı saat konseptinde giderek ilerliyor. Dolayısıyla Acer’ın beklentilerin ötesinde bir cihaz duyurması dikkat çekici olabilir. Bazı tahminlere göre Acer tam olarak bu sebeple, tasarımsal olarak farklı bir yol izleyecek. Klasik görünümlü akıllı saatlerden farklı olarak tıpkı oyuncu bilgisayarları gibi daha keskin hatlara sahip bir tasarım tercih edilebilir.
Firmanın Predator serisi gibi oyunculara yönelik bir seriye başlaması mümkün duruyor. Söz konusu saate ilişkin bundan başka bir bilgi henüz yok. Önümüzdeki hafta Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2016’da beklenen bu yeni ve gizemli akıllı saat karşımıza çıkarsa, detaylarını sizlere aktaracağız.

iPhone SE için en iyi 6 adet bataryalı kılıf!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr