BBC Türkçe'nin haberine göre,Indiana eyaletindeki ön seçimler öncesi Ted Cruz, Trump'ın seçilmesi halinde Amerika'nın 'cehenneme saplanacağını' söyledi.Cruz'un bu çıkışı, Trump'ın kendi ailesine yönelik suçlamalarının ardından geldi.


Trump, Cruz'un babasının suikast sonucu öldürülen ABD Başkanı John F. Kennedy'nin katili Lee Harvey Oswald ile bağı olduğu iddiasını gündeme getirmişti.
Ted Cruz kampanyası ise bu iddiaları yalanlamıştı.


Cruz'un danışmanları Trump'ın önüne geçmek için umutlarını Indiana'ya bağladı fakat kamuoyu anketleri, Trump'ın hala önde olduğunu gösteriyor.


Cruz, Salı günkü açıklamasında milyarder işadamı için "ahlaksız", "patolojik yalancı", "seri zampara" dedi.Trump da "Ted Cruz, başarısız olan kampanyasını kurtarmaya çalışan zavallı bir aday" sözleriyle karşılık verdi.

Eğer Trump, Indiana eyaletinden birinci çıkarsa, adaylığı için gerekli 1237 delege sayısına da ulaşmış olacak.Cruz, Salı günkü açıklamasında milyarder işadamı için "ahlaksız", "patolojik yalancı", "seri zampara" dedi.

Trump da "Ted Cruz, başarısız olan kampanyasını kurtarmaya çalışan zavallı bir aday" sözleriyle karşılık verdi.Eğer Trump, Indiana eyaletinden birinci çıkarsa, adaylığı için gerekli 1237 delege sayısına da ulaşmış olacak.

Cruz, Salı günkü açıklamasında milyarder işadamı için "ahlaksız", "patolojik yalancı", "seri zampara" dedi.Trump da "Ted Cruz, başarısız olan kampanyasını kurtarmaya çalışan zavallı bir aday" sözleriyle karşılık verdi.Eğer Trump, Indiana eyaletinden birinci çıkarsa, adaylığı için gerekli 1237 delege sayısına da ulaşmış olacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr