İstiklal Mahallesi Depo Sokak'ta meydana gelen olayda, İbrahim Türkoğlu geceleyin Kadriye İrveni'nin tek katlı evininin çatısından içeriye girdi. Gürültüler üzerine uyanan Kadriye İrveni'nin kulağındaki altın küpelerini gasp eden İbrahim Türkoğlu, yüzüğünü de zorla aldığı yaşlı kadının parmağının kırılmasına neden oldu. Kadriye İrveni'yi dövüp başını duvara çarpan Türkoğlu daha sonra kaçtı.
Olayın ardından komşularının yardımıyla durumu polise bildiren Kadriye İrveni, evine giren kişiyi tanımadığını, karanlıkta yüzünü görmediğini söyledi. Polis ekipleri çevredeki apartman ve işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını tek tek inceledi. Bir apartmanın güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde yaşlı kadının evinden çıkan kişinin İbrahim Türkoğlu olduğu belirlendi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri İbrahim Türkoğlu'nu yakaladı. Gözaltına alınan Türkoğlu araç alım satım işinde zarar ettiğini, borcunu ödemek için hırsızlık amacıyla yaşlı kadının evine girdiğini söyledi. İbrahim Türkoğlu, yapılan sorgulamasını ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr