Bu ayın başında duyurulan ve satışa çıkan Samsung Galaxy Note 7 modeli, tüm dünyada ve ülkemizde büyük bir beğeniyle karşılandı. Samsung için büyük bir başarı olan Galaxy Note 7 modeli 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla geliyor. Ancak Çin için böyle olması gerekmiyordu.


Samsung Galaxy Note 7 modelinin Çin için lansmanı yapıldı. Cihaz için ön siparişler toplanmaya başlandı. Galaxy Note 7 modeli 1 Eylül tarihinde Çin’de tüketicilerle buluşacak. Ancak cihaz, Avrupa ve ABD’de duyurulan versiyon ile tamamen aynı şekilde satışa çıkacak.
Geçtiğimiz günlerde Samsung, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip bir Note 7 modelinin geleceğini, ancak bu modelin sadece Çin için duyurulacağını doğrulamıştı. Fakat lansman esnasında böyle bir cihazdan bahsedilmedi. Dolayısıyla yapılan bu lansman tuhaf karşılandı.
Avrupa’da satışa çıkan Galaxy Note 7 modelinde Exynos 8890 yongası kullanılıyor. ABD ve Çin’de ise Qualcomm Snapdragon 820 yongası yer alacak. Versiyon farklılığı olarak dikkate değer tek fark bu. Peki Samsung 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunan bir başka Galaxy Note 7 duyuracak mı? İşte bu sorunun cevabı halen belirsiz.

WhatsApp GIF desteğine kavuşuyor!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr