Manavgat Titreyengöl'deki 5 yıldızlı Grand Prestige Hotel'e eşi ve 3 çocuğuyla 3 gün önce gelen pratisyen hekim 41 yaşındaki Yasin Şahin, eşyalarını odasına yerleştirdikten sonra kızı Lara, eşi ve diğer çocukları ile otelin havuzuna indi. Çocuklarını çocuklar için ayrılan kaydıraklı havuza bırakan Yasin Şahin, kendisi ise yetişkinlere ayrılan havuza girdi. Şahin, bir süre sonra Lara'nın çığlıkları üzerine çocuk havuzuna koştuğunda, su kaydırağındaki kızının sağ el serçe parmağının koptuğunu fark etti.

O anları anlatan Yasin Şahin, çocuk havuzuna gittiğinde Lara'nın eli, yüzü ve vücudunun kan içinde olduğunu gördüğünü belirterek, şöyle konuştu:
"Eline baktığımda sağ elinin serçe parmağının ucundan koptuğunu gördüm. Şiddetli kan akışını mayomun ipiyle durdurdum. Daha sonra akan suyun altındaki havuzda kopan parmağı aramaya başladık. Akan suyun durdurulması gerekiyordu. Hiçbir görevli bizimle ilgilenmedi. Arama sırasında kızım 'Baba parmağım havuzda değil yukarda koptu' dedi.

Kaydırağın üst kısmına çıktığımda, kırık ve yarık bir yer gördüm. Hemen o yarığı parçalamaya başladım. Yarım saat sonra kopan parmağı buldum. Ambulans ile en yakın hastaneye gittik. Orada yapılan ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geldik. Kopan parmak yerine dikildi, ancak tutmadığı görüldü. Kızım artık parmağının ucu olmadan yaşayacak. Bu olay nedeniyle otel idaresini adli makamlara şikayet edip, hakkımızı arayacağım."

Kardeşleriyle birlikte otelin çocuk su kaydırağında oynarken parmağının koptuğunu anlatan Lara Şahin ise "Su kaydırağından kaymak için koştuk. 'İlk kayan kazanıyor' diye oynuyorduk. Tırmanmak için kaydırağın çatlağından tutunmak istedim. Kayınca o sırada parmağım koptu" diye konuştu.

Otel yetkilileri ise konuya ilişkin açıklama yapmadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr