Stacey  Feeley, küçük kızının klozetin üstüne çıktığını görmesinin ardından bir yaramazlık yaptığı düşüncesiyle kocasına göndermek için fotoğrafını çekti. Ancak Feeley, daha sonra kızının okulda öğrendiği 'potansiyel bir saldırgandan saklanma tatbikatını’ tekrarladığını öğrenince fotoğrafı Facebook’ta paylaştı.


Feeley, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Ne yaptığını öğrendiğimde kızımın tüm masumiyeti kayboldu. Politikacılar bakın. Bu sizin çocuğunuz, sizin torununuz, torununuzun torunu ve gelecek yeni nesiller. Onlar bu hayatı sizin kararlarınız üzerinden yaşayacaklar. Sadece üç yaşındalar ve tuvaletlerde saklanacaklar."

Feeley, mesajında ABD’deki silah kontrolü konusuna da bir değerlendirmede bulundu. Feeley “Kimse silah kontrolünün yüzde 100 etkili olacağını söylemiyor. Ama belki yüzde bir, iki veya 50 oranında işe yarar. Denemezsek nereden bilebiliriz?” ifadelerini kullandı.

Söz konusu mesaj 3 bin 400’den fazla yorum aldı ve 28 binden fazla kez paylaşıldı.

ABD’nin Orlando kentindeki eşcinsel gece kulübüne yönelik saldırıdan birkaç gün sonra yapılan paylaşım sosyal medyada son derece dikkat çekti. Nitekim Orlando saldırısında bir kurban tuvalette kapalı kalmış ve kurbanın annesine oradan gönderdiği son mesajlar basına yansımıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr