Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, geçen yıl 29 Aralık'ta saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine dönmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerinin de katılımıyla arama çalışmaları başlatıldı. Aylarca yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanamadı.
"ÖLÜ VEYA DİRİ ÇOCUĞUMUZU İSTİYORUZ"

Bayram Erol'un acılı annesi Adile Erol, çocuğunun yaklaşık 9 aydan bu yana kayıp olduğunu söyledi. Çocukların Kelkit Çayı'nda ve bir çok noktada arandığını ancak bir sonuç çıkmadığını söyleyen anne Erol, şöyle konuştu:

"Bu çocuklar uçmadı ya elbet bir yerde. Bir bilen var ama kimse bize söylemiyor. Gören bilen varsa Allah rızası için bize söylesinler. Biz de bir haber bekliyoruz. Bu kadar feryadımızı duysunlar. Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik. Çünkü hiçbir şeylerine rast gelmedik. Bir gün inşallah haber alacağız. Kaç aydır çocuğumuzun kokusunu özledik. Anne olmak çok zor, ağlamadığım bir gün yok. Çocuğumu çok özledim."Kaynak: Cumhuriyet.com.tr