Merkez Akdeniz İlçesi'ndeki İleri Ortaokulu'nun 7'nci sınıfında eğitim görürken yaklaşık 1 ay önce devamsızlıktan dolayı okuldan atılan Beyza Yaren Koçak, geçen pazar günü sabahı İhsaniye Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde ayrıldı. Ancak Yaren bir daha eve dönmedi. Ev kadını anne Zübeyde Koçak ile inşaat işçisi baba Hasan Koçak, Beyza'nın gidebileceği tüm yerlere bakıp arkadaşlarına sordu ancak bir sonuç alamayınca polisten yardım istedi.

FOTOĞRAFI İLE ARIYORLAR

Kızlarının aniden kaybolmasıyla yıkılan Koçak çifti, her sabah evlerinden çıkarak kent merkezinde Beyza'yı arıyor. Zübeyde Koçak, cep telefonundaki kızının fotoğrafını vatandaşlara tek tek göstererek, görüp görmediklerini sordu. Saatlerce yaptığı araştırmadan sonuç alamayan Zübeyde Koçak, gözyaşlarına boğuldu.

'NE OLUR EVİNE DÖN'

Kızının hayatından endişe ettiğini belirten Zübeyde Koçak, "Okuldan atılmış, bu nedenle morali çok bozuktu. Çevrede yaptığımız araştırmada hırsızlıktan ve yankesicilikten sabıkalı bir kişi ile arkadaş olduğunu öğrenince bu kişiden şikayetçi olduk. Kızımın daha çocuk yaşta, başına kötü bir olay gelmesinden korkuyoruz. Ne olur kızımı bulun"dedi.

Ailenin savcılığa yaptığı başvuru üzerine Emniyet Müdürlüğü'nce Beyza Yaren Koçak'ın kayıp bilgisi tüm illere bildirildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr