Geçen yıl Aralık ayında Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, evli ve 1 çocuk babası inşaat işçisi Ahmet Ö., evde yalnız olduğu sırada komşusunun oğlu M.Y.'yi odun taşıtma bahanesiyle eve çağırdı. Ahmet Ö., yorgun olduğunu söyleyerek masaj yaptırdığı M.Y.'ye daha sora cinsel istismarda bulundu. Çocuğun ağlayarak eve giderek durumu anlattığı annesi şikayetçi oldu. Tutuklanan Ahmet Ö., Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya mağdur çocuk M.Y. de annesiyle birlikte katıldı. Suçlamayı kabul etmeyen sanık Ahmet Ö., şöyle dedi:

"M.Y. ve ailesi ile yıllardır tanışıyoruz. Ailevi sorunlar yaşadığım için moralim bozuldu ve alkol aldım. Daha sonra odun taşımak için M.Y.'yi çağırdım. M.Y. bana yardım etti. Sonra eve geldik oturduk, sigara içtik. Ben alkollü olduğum için uzandım. M.Y'ye de sigarasını bitirdikten sonra kapıyı kapatıp çıkmasını söyledim. O da kapıyı kapatıp çıktı. Ben kesinlikle M.Y.'ye tecavüz etmedim. Eşimden boşanma aşamasına geldikten sonra, M.Y.'nin annesinin yeğeniyle ilişkimiz başladı. Boşanıp onunla evlenecektim. Ama ailesi karşı çıktı. Bu sebeple bana iftira atılıyor."
M.Y.'nin annesi ise oğlunun Ahmet Ö.'ye gittikten 3 saat sonra eve geldiğini, olayı görmediğini, çocuğunun anlattıkları kadarıyla bildiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Psikolog eşliğinde ifade veren M.Y. de önce Ahmet Ö.'ye onun isteği masaj yaptığını, sonra onun kendisine aynı şekilde masaj yaptığını ve daha sonra cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürerek, "Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr