Bir ortaokulda eğitim gören kız öğrenci Y.K., nisan ayında babası İ.K.'ya okul müdürü İ.B.'nin taciz ettiğini anlattı. Kendisi dışında başka kız öğrencilerin de tacize uğradığını öne sürmesi üzerine baba Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında diğer kız öğrencilerin de ifadeleri alındı. Öğrenciler, çeşitli nedenlerle İ.B.'nin kendilerini odasına çağırdığını, gidince de kalçalarına vurarak, omuzlarından tutarak taciz ettiğini söyledi.
Okul müdürü ise iddiaları reddederek öğrenciler sıraya geçecekleri zaman eliyle 'Sen öne, sen arkaya geç' şeklinde dokunmuş olabileceğini ancak taciz etmediğini öne sürdü. Müdür, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Soruşturma sonunda Cumhuriyet Savcısı, 13 kız öğrencisini taciz ettiği iddia edilen İ.B. hakkında 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 195 yıl kadar hapis istemiyle Ceyhan 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. İ.B., önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
7 KIZ ÖĞRENCİYİ TACİZ ETTİ İDDİASI   Ceyhan'da bir ilköğretim okulunda da 56 yaşındaki F.G.'nin 7 kız öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldü. Olay, okula yeni atanan rehber öğretmene bir çocuğun F.G.'nin kendilerini taciz ettiğini söylemesiyle ortaya çıktı. Öğretmenin bu durumu okul yönetimiyle paylaşması üzerine konu Cumhuriyet Savcılığı'na bildirildi. Öğretmen, suçlamaları reddederek öğrencilerin kendisini çok sevdiği için dizine oturduğunu öne sürerek taciz etmediğini söyledi. 9 ve 10 yaşlarındaki 7 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan F.G., 22.5 yıl hapis istemiyle Ceyhan 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başladı.Kaynak: Cumhuriyet.com.tr