Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Türkiye’nin kuzeybatı kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerleri az bulutlu ve açık geçecek. Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Hatay ve Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2-5 derece artacak.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; Kıyı Ege'de öğle saatlerinden itibaren kuvvetli esecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Az bulutlu ve açık. (21)

İSTANBUL: Parçalı bulutlu. (17)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu.(23)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (26)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (22)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(18)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık. (8)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(20)


Kaynak: Birgun.net