Teknik Direktör Yılmaz Vural, futbolun büyük sorunlarının olduğunu dile getirerek "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Keşke Cumhurbaşkanımızın futbol danışmanı olsam" dedi.

Sol'da yer alan habere göre; Alem FM'de Adem Metan'a konuk olan ve Erdoğan'ı sevdiğini söyleyen Vural, "Gecenin kaçında olursa olsun sizi dinliyor ve telefonunuza cevap veriyor. Bir program için Afrika gezisine gitmeden önce kendisi ile görüşmek istemiştim. Bir gece telefonum çaldı, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız sizinle görüşecek’ dediler. Çok heyecanlandım. Afrika’dan arıyordu. Bana, ‘Yılmazcığım nasılsın’ dedi. Sağ olsun, bana dönmesinden dolayı büyük onur duydum. Benimle ilgili konuyu araştırmış. Kendisine, ‘ne olur bana yardım edin. Bir saatinizi ayırınız. Futbolun sorunlarını size anlatayım,’ dedim. O da, ’tamam, olur’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini gördüğü her yerde yakından ilgilendiğini de kaydeden Vural şunları söyledi: “Statların dolması lazım. Ülkemizde spora vakit ayrılmalı. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı da öğrencilerin yoğun ders programı yüzünden spora yönelemediğini belirtti. Gerçekten çocuklarımız sosyal faaliyetlere, spora zaman ayırmalı. Keşke Cumhurbaşkanımızın, futbol ile ilgili de bir danışmanı olsa. Futbolun büyük sorunları var. Futbol Federasyonu’nun yapısı değişmeli. Sorunlar patlayacak duruma geldi. Futbol sadece bir spor olarak görülmemeli. Büyük bir sektör. Bu konuda Cumhurbaşkanımıza sorunları söylemeyi çok isterim."

Kaynak: Birgun.net