25’inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt ağır hasta olduğuna ilişkin iddiaların doğru olmadığını belirterek “Az önce 10 tur yüzdüm” dedi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre 25'inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, “ağır hasta” olduğu yolundaki söylentilere kızdı, sağlığının yerinde olduğunu belirtti. Büyükanıt, anılarını yazmayı sürdürdüğünü, ancak bunları yayınlayıp yayınlamamaya henüz karar vermediğini de söyledi.

FİLİZ BÜYÜKANIT: DEDİKODU YAPIYORLAR

Bir TV programında, “Yaşar Paşa çok hasta” denilmesi üzerine eşi Filiz Büyükanıt, şunları söyledi: “Eşimin çok hasta olduğunu söyleyenler, eşim yatalak hastasıymış gibi yayanlar, sanki bizimle yaşıyormuş gibi dedikodu yapıyor. Az önce eşim havuzdan çıktı. 76 yaşındaki bir kişinin bu yaştan sonra suçiçeği çıkaracak hali yok. Yaş gereği bazı rahatsızlıkları olabilir ama bu ağır hasta olduğu anlamına gelmez.”

Filiz Büyükanıt, sözlerini şöyle sürdürdü: “Orduevine giremiyormuşuz, deniliyor ama bunu söyleyenler bizim orduevinde yaşadığımızı herhalde bilmiyorlar. Söylentileri yayanlar yakamızdan düşsünler. Sanki aynı evde yaşıyormuşuz gibi gereksiz laflar ediyorlar.”

10 TUR YÜZDÜM
Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt da sağlık durumunun yalanlarla gündeme getirilmesine kızdı. “Şimdi havuzdan çıktım. 10 tur yüzdüm. Yaşıma göre sağlığım iyi. Bu tür söylentileri aslında önemsemiyorum, üzülmeyi de kendime yediremiyorum. Sadece gülüyorum. Ancak, eşim ve çocuklarım bu tür haberlerden de çok etkileniyor” diye konuştu.

Kaynak: Birgun.net