Turgutlu'nun Osmancık Mahallesi yakınlarında yol kenarındaki dere yatağında bir otomobilin yandığını görenler, durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yanan otomobili kısa sürede söndürdü.

İtfaiye ekiplerinin otomobilde yaptığı incelemede ise ön yolcu koltuğunda bir ceset bulundu.

Jandarma ekiplerinin plaka üzerinde yaptıkları sorgulamada otomobilin Mustafa Gün'e ait olduğu belirlendi. Gün'e telefonla ulaşan jandarma, aracın, İzmir'in Buca İlçesi'nde bulunan bir otomobil galerisinden satıldığını belirledi.

Araçta herhangi bir kaza izine rastlanılmazken, araç içinden çıkarılan ceset Turgutlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Cesedin buradan kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINDA

Otomobilde bulunan cesetle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, aracın geçen hafta İzmir'in Buca ilçesindeki bir galeriden Adem Dönmezer (35) tarafından satın alındığı tespit edildi.

Dönmezer'in öğretmen olduğu ancak emlakçılık işleriyle uğraştığını, iki şahısla aralarında alacak verecek meselesi bulunduğunu saptayan polis, mobese kayıtlarından da yararlanarak yürüttüğü soruşturma sonucu S.G (28) ve İ.S'yi (25)
gözaltına aldı. Şahısların üzerinde bir tabanca ile 13 fişek ele geçirildi.

Kaynak: Birgun.net