Vodafone Türkiye'nin kaptan koltuğundaki isim değişiyor. Görevinden istifa eden ve Vodafone Türkiye’deki yedi senelik kariyerinin ardından Vodafone’dan 19 Ekim 2016 itibarıyla ayrılma kararı alan Gökhan Öğüt'ün yerine Colman Deegan atandı.

NTV'de yer alan habere göre, Vodafone Türkiye CEO’su olarak yeni görevine 19 Ekim 2016 itibariyle başlayacak olan Colman Deegan, Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu, Asya ve Pasifik (AMAP) Bölge CEO’su Serpil Timuray’a bağlı olarak çalışacak.Serpil Timuray ise aynı zamanda Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı sorumluluğunu da üstlenecek.

Serpil Timuray konu ile ilgili açıklamasında “Vodafone Grubu olarak, Türkiye’nin potansiyeline inancımız tam olarak ve uzun soluklu bir vizyon çerçevesinde, ülke ekonomisine artarak katkı sağlayacak yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Vodafone’un, Türkiye’deki ilk on yılında, müşteri memnuniyeti odaklı stratejik programı ve güçlü profesyonel ekibi sayesinde TL 9.3 milyar gelir ve 22.4 milyon abone seviyesine ulaştığı başarılı performansını, Colman Deegan ile yeni dönemde daha da yükseltmek üzere çalışacağız.” dedi.

Kaynak: Birgun.net