Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisinin cinsel saldırıya uğramasıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'da skandal bir "anket" yayınlayan Şamil İğde isimli şahısın, 2002 yılında İBDA-C davasından 12 yıl 6 ay hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

İleri Haber'de yer alan habere göre; Şamil İğde'nin 2002 yılında gerçekleştirilen İBDA-C davasında 12 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldığı öğrenildi. Devlet Güvenlik Mahkemeleri'nde görülen davada İBDA-C adına anayasal düzeni değiştirmek amacıyla kiliselerin de aralarında bulunduğu çok sayıda yeri bombalayarak 2 kişinin ölümü, 16 kişinin de yaralanmasına neden oldukları öne sürülen 31 sanıktan 3’ü müebbet, 1’i 18 yıl 9 ay, 8’i de 12 yıl 6’şar ay ağır hapis cezasına çarptırılmıştı.

"İSLAM'DA TERÖR VARDIR"
İğde'nin hapis cezasının ardından gerici Adımlar Dergisi'nde yazdığı da ortaya çıktı. İğde, "İslam'da terör yok mudur?" başlıklı yazısında “İslâm’da terör var mıdır veya yok mudur” gibi sığ ve ahmakça bir tartışma konusu üzerine kafa yoracak ta değiliz. Ama aynı seviyeden basit bir cevap vermek gerekirse; “terör” en başta da dediğimiz gibi, artık tüm dünya devletlerinin benimseyip uyguladığı bir savaş metodu olarak elbette İslâm’da vardır." ifadelerini kullandı.

Bağdat Caddesi’nde evine yürüyen üniversite öğrencisine tecavüz!

Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisine tecavüz eden saldırgan yakalandı

Bağdat Caddesi'nde tecavüze uğrayan kadın için Twitter'da skandal anket!

Kaynak: Birgun.net