Adana'da geçtiğimiz şubat ayında kendisine aşık olduğunu iddia eden bir erkek tarafından darp edilmesi sonucu beyin kanaması geçiren ve hayatını kaybeden Türkan Sarıkaya'nın duruşması bugün Adana'da saat 09. 00'da başladı.

Platonik aşığı Bünyamin Fikirdeşici tarafından darp edilen ve hayatını kaybeden Türkan Sarıkaya'nın ilk duruşması bugün görülüyor. Fikirdeşici'nin müebbeti isteniyor.

Olayın geçmişi

8 Şubat'ta Bünyamin Fikirdeşici, otomobili ile Türkan Sarıkaya'yı iş yerinden alarak kendine ait iş yerine götürdü. Güvenlik kameralarına, genç kadının Bünyamin Fikirdeşici ile araç içerisinde birbirlerini iteklediği ve Fikirdeşici'nin genç kadını kolundan tutarak araçtan indirdiği yansıdı.

Baygın halde ve yüzünde darp izleri...

Türkan Sarıkaya'nın akrabası Seren Gün, akşam saatlerinde genç kadını arayarak görüşmek istediğini söyledi. Türkan Sarıkaya'nın sesinin tedirgin gelmesi ve Bünyamin Fikirdeşici'nin yanında olduğunu söylemesi üzerine Seren Gün, ilerleyen saatlerde Sarıkaya'yı tekrar aradı ancak ulaşamadı. Bunun üzerine kardeşi Utku Fikirdeşici'yi arayarak yardım istedi.

Utku Fikirdeşici, arkadaşı Ali Can Döner ile birlikte iş yerine gitti. Ağabeyinin kapıyı açmaması üzerine balkondan atlayarak içeri giren Utku Fikirdeşici, baygın halde ve yüzünde darp izin olan Sarıkaya'yı ailesinin evine bıraktı. Hastaneye kaldırılan Türkan Sarıkaya 7 gün sonra yaşamını yitirdi.

Tutuklanan Utku Fikirdeşici Türkan Sarıkaya ile alkol aldıklarını belirterek, "Türkan sarhoş oldu. Kucağımda taşırken burnunu kanepeye çarptım" diye savunma yaptı.

Kaynak: Birgun.net