Bursa'nın Osmangazi ilçesinde pastanecilik yapan dört çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe Aydın’ı telefonla rahatsız eden 30 yaşındaki Ümit Şahin, genç kadın ile görüşmek için evinin önüne geldi.

Kendisini rahatsız etmemesi konusunda Ümit Şahin’i uyardığını belirten Neşe Aydın, eşine ait evdeki tabancayı alıp Şahin’e iki el ateş ederek öldürdü.

Daha sonra evine giren Neşe Aydın `155 Polis` imdat hattını arayarak bir kişiyi öldürdüğünü söyleyip teslim olmak istediğini belirtti. Kısa sürede olay yerine giden ekipler merdivenlerde Ümit Şahin’in cesediyle karşılaştılar.

KIZINA SARILARAK VEDALAŞTI

Olayın ardından Neşe Aydın polisler tarafından gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği’ne götürülürken yakınlarına ve kızını sarılan Neşe Aydın, gözyaşları içinde polis aracına binerken kızı ise sinir krizi geçirdi.

Neşe Aydın ilk ifadesinde “Devamlı beni telefonla rahatsız ediyordu, kendisini defalarca uyardım, öğle saatlerinde aradığında akşam üstü buluşma kararı aldık. Evin önüne geldiğinde ise eşimin silahını yanıma alarak dışarıya çıktım, tartışmaya başladık ben de iki el ateş ettim. Sonra eve girip polisi arayarak teslim oldum" dedi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ümit Şahin’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Birgun.net