Amedspor'a 90+5'te gol atan Semih Şentürk, gol sonrası tribünlere dönüp asker selamı verdi. Bu olay sosyal medyada da günün konusu oldu ve Twitter'da günün en çok konuşulan konu başlıkları arasına girdi.

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son maçında kendi evinde Amedspor ile 2-2 berabere kaldı. Amedspor 5'inci ve 58'inci dakikalarda Ercan'ın attığı golle 2-0 öne geçtiği maçta Medipol Başakşehir, eski Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün 67 ve 90+5'te attığı gollerle beraberliği yakaladı.

Maç 2-2 biterken Semih Şentürk'ün 90+5'te attığı gol sonrası Amedspor taraftarlarına dönüp asker selamı vermesi tepkilere neden oldu.

Sosyal medya kullanıcılarından, asker selamına gelen tepkiler şöyle:

Asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa acemidir. Sadece gördüğü zaman ateş ediyorsa komandodur. Hiç görmemişse Semih Şentürk'tür.

— Eretna Beyi (@asikreyhani) 28 Ocak 2016

Bülent Uygun'un zevzek selamını da Semih Şentürk devraldığına göre, 90'lardan tek eksiğimiz askeri üniformayla "Memedim" söyleyen Zeynep.

— Kaba (@kabavicdan) 28 Ocak 2016

BİLGİ | Son dakikada attığı golden sonra Amedspor tribünlerine dönerek asker selamı veren Semih Şentürk henüz askerlik yapmamıştır.

— Amedspor SK (@AmedsporSK) 28 Ocak 2016

Bedelli askerlik yapan topçuların gol sonrası verdikleri asker selamını görünce ben pic.twitter.com/u6AzTibfm0

— Jesus in Evangelho (@mmprlk) 28 Ocak 2016Kaynak: Birgun.net