Rıza Sarraf'ı tutuklatan ABD'li savcı olarak Preet Bharara, NBA'de forma giyen Türk basketbolcu Enes Kanter'i ve takımını Twitter'dan tebrik etti. Kanter, "Adalet Avcısı" diye tanımladığı Bharara'ya kısa sürede bir teşekkür twitiyle yanıt verdi.

Bharara, Oklahoma City Thunder'ın Batı Konferansı final serisinde Golden State Warriors'a elenmesinin ardından şu tweet'i attı:

"Şampiyonluk mücadeleniz sona erse de seni ve Oklahoma City Thunder'ı başarınızdan ötürü kutluyorum."

Although your title hunt is over, congrats to @Enes_Kanter and Oklahoma City Thunder on a great run. https://t.co/ssVR8SNXAh

— US Attorney Bharara (@PreetBharara) May 31, 2016

Bharara'nın bu tweet'i atarken, Enes Kanter'in 23 Mart'ta ABD'li savcıya ithafen yazdığı "Yaptığın işle gurur duyuyorum. Aynen böyle devam et" şeklindeki mesajına yanıt verdiği görüldü.

"Adalet Avcısı"

Bu twitin ardından Kanter de, "Adalet Avcısı" diye tanımladığı Bharara'ya bir teşekkür twitiyle yanıt verdi. Kanter, "Desteğiniz için teşekkürler. Yaptığınız işle gurur duyuyorum" dedi.

Appreciate it sir. Thanks for the support. Proud of your great work. Keep doing what you are doing. @PreetBharara "The Justice Hunter"

— Enes Kanter (@Enes_Kanter) May 31, 2016Kaynak: Birgun.net