Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in neden olduğu kazada hayatını yitiren polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi, tahliye kararı sonrasında açıklama yaptı. Davadan önce şikayetini geri çekerken Alagöz, davayı takip edecek gücü kalmadığından dolayı şikayetini geri çektiğini ve herhangi bir maddi beklentisi olmadığını ifade etti.

Sol.org'da yer alan habere göre, Rüzgar Çetin'in tahliyesi kararı sonrası kazada hayatını kaybeden polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz, bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda, şikayetini geri çekme sebebinin 'artık pes etmiş olması'ndan kaynaklandığını belirtti.

'PES ETTİM'

Alagöz, "8 aydır süren bir dava var siz de bunu takip ediyorsunuz. Artık çok bunaldım, gücüm kalmadı o yüzden pes ettim. Çocuklarıma konsantre olmam gerekiyordu. Çocuklarım zaten bir baba yokluğunu yaşıyorlar, annenin de psikoloji hat safhada bozuldu. Çocuklarıma motive olmak istiyorum" dedi.

'MADDİ MANEVİ TAZMİNAT İSTEMİYORUZ'

"Maddi manevi tazminat istemiyoruz" diyen Alagöz, "Sadece sigorta yaptırdığınızda, karşı tarafa verilecek bir 330 bin lira para var. Onu alacağım sadece başka da hiçbir şekilde para konusu söz konusu olmadı. Benim de ihtiyacım yok zaten" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Birgun.net