Son olarak 'Bölüm 7: Güç Uyanıyor' ile gişe rekorları kıran Star Wars (Yıldız Savaşları) efsanesi, Bölüm 8'in vizyona gireceği Aralık 2017'den önce sinemaları bu kez bir yan öykü ile ziyaret etmeye hazırlanıyor. 16 Aralık'ta tüm dünyada vizyona girecek olan 'Rogue One: Bir Star Wars Öyküsü'nün son fragmanı yayınlandı.

Star Wars'un haklarını yaratıcısı George Lucas'dan milyarlarca dolara satın aldıktan sonra hemen yeni filmlerin çekimine girişen yapım şirketi Disney, merakla beklenen Bölüm 8'i aralık 2017'de vizyona sokmadan önce bir spin-off (Ana hikayeden bağımsız öyküler)u beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor. Çekimleri tamamlanan bu ara bölüm serinin ilk kez vizyona giren 1977 yapımı 'Bölüm 4: Yeni Bir Umut' ve 'Bölüm 3: Sith'in İntikamı' arasındaki bir zamanda geçiyor. Yeni fragmanı yayınlanan 'Rogue One: Bir Star Wars Öyküsü' isimli yeni film 16 Aralık'ta tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de de gösterime girecek.

'İSYANCILARIN MACERASINI ANLATACAK'

Gareth Edwards tarafından yönetilen filmde, bir grup isyancı İmparatorluk'un içine sızıp, onların en büyük savaş silahı olan Death Star'ın (Ölüm Yıldızı) planlarını çalmaya çalışacak. Felicity Jones ve Diego Luna'nın başrolde olduğu film Darth Vader'ın dönüşüne de sahne olacak.

Kaynak: Birgun.net