Şişli'de polisin dur ihtarına uymayan Iraklı 2 kişi, caddeyi birbirine kattı. Polisin kovaladığı şüpheliler, 4 araca çarptı. Yaya olarak kaçmaya çalışan süphelilerin arkasından polis havaya ateş açtı. Şüpheliler, çevredekiler tarafından yakalandı.

Olay, Şişli Dolapdere Caddesi üzerinde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Polis şüphelendiği otomobili durdurmak istedi. Otomobil sürücüsü polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak Elmadağ Caddesine doğru kaçtı.

OTOMOBİLİ KALDIRIMA SÜRÜKLEDİ

Polisten kaçan sürücü, önünde seyreden araca çarpıp otomobili kaldırıma sürüklerken, park halindeki 3 araca daha çarptı. Park halinde bulunan bir otomobil çarpmanın etkisi ile olduğu yerde ters döndü.

ŞANS ESERİ ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polisten kaçan otomobil içindeki iki kişi yaya olarak kaçmaya çalıştı. Kaçan kişilerden biri aracı zarar gören şoför tarafından yakalanırken diğer kişi ise polisin havaya ateş açması sonucu yakalandı.Iraklı olduğu öğrenilen iki kişi ekip aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.

POLİS HAVAYA ATEŞ ETTİ

Kısa süreli korku yaşayan mahalle sakinlerinden Zülkar Aldıok, "Araç kovalanıyordu polis ekipleri tarafından. Sonra park halindeki araçlara ve yandan çıkan araca vuruyor. Aracın içerisindekilerden birisi kaçmaya çalıştı. Burada oturan araç sahibi kaçmaya çalışan kişiyi yakaladı. Sonra polislere teslim etti. Aracın içerisinde iki kişi gördüm. Polisler havaya üç dört el ateş etti" dedi. Maddi hasar gören araçlar polisin gerekli çalışmasından sonra cadde üzerinden kaldırıldı. Polisin olay ile ilgili soruşturma başlattı. ()

Kaynak: Birgun.net