Nokta dergisinden Fatih Vural’a verdiği bir röportajda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘tahammülsüzlüğünü’ 16 yaşındayken gördüğünü belirten Pelin Batu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 16 yaşındayken diskoya gittiği için babası İnal Batu’ya kendisiyle ilgili 'hesap sorduğunu' söyledi.

16 yaşındayken, yaz tatili için New York’tan Türkiye’ye gelen Pelin Batu’yu annesi, kardeşini ve sınıf arkadaşlarını da alarak bir gece klubüne götürmesi üzerine medyada çıkan “Diskoda coştular” haberlerinin o zaman İstanbul Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından babasına iletildiğini açıkladı: “Babama, burun kıvırarak ve beni kastederek, “Kızımız da…” diye kinayeli bir laf etmiş, o diskoda haberine gönderme yaparak.”

Pelin Batu bu durumu aile içinde konuştuklarını ve hayatlarına dışarıdan müdahale olmasını ‘garipsediklerini’ belirterek şu ifadeleri kullandı: “Anladığım kadarıyla her yerde böyleydi. Her konuda bir fikir sahibi ve uzman! Aynen öyle. Karşı tarafa olan toleranssızlığını ve tahammülsüzlüğünü, 16 yaşındaki bir çocuk olarak görmüştüm ve bu nedenle sonrasındaki Erdoğan’a da hiçbir zaman şaşırmadım! Hangi konuda olursa olsun!”

Kaynak: Birgun.net