Bu yıl Oscar olması için hayranlarının büyük mücadele verdiği Leonardo Di Caprio’nun başı dertte. Yönetmen Martin Scorsese tarafından gerçek bir olaydan esinlenerek beyazperdeye uyarlanan ‘The Wolf of Wall Street/Para Avcısı' adlı filminden rahatsız olan bir şirket yöneticisi Di Caprio ve ekibinden şikayetçi oldu.

Filmdeki ‘Nicky Koskoff’ karakterinin kendisinden esinlenerek yazıldığını iddia eden eski Stratton Oakmont yöneticisi Andrew Greene, Paramount Pictures, Red Granite Pictures, Sikelia Productions ve oyuncu Leonardo Di Caprio’nun şirketi Appian Way Productions’a dava açtı. sputniknews'de yer alan habere göre Dicaprio’nun başrolünü oynayarak Oscar’ı yine ucundan kaçırdığı filmde kendisinin ‘aptalca’ gösterildiğini iddia eden Greene’in açtığı davada, filmin yapımcısı Scorsese ve senaristi Terence Winter ifade vermişti.

Greene’in avukatları, Scorsese ve Winter’ın ardından DiCaprio’yu da tanık olarak ifade vermesi için duruşmaya çağırdı. Ünlü aktörün, oynadığı rolle ilgili olarak değil, Appian Way Productions’taki göreviyle ilgili ifade vermesi bekleniyor.

Kaynak: Birgun.net