Dün gece Star TV'de yayımlanan Okan Bayülgen'in programı DaDa'da bir kadın üstünü çıkararak sahneye atladı.

Yayını kesmeyen Okan Bayülgen, eylem yapmak isteyen kadınla şöyle konuştu:

"Bir eylem yapmak istiyorusun. Gayet iyi anlıyorum. Hem benim programım hem Beyazıt Öztürk'ün programı bu konuda kullanılabilir bir alan. Ama onunda benimde bununla başa çıkmamız lazım. Protesto haklarının korunmasından yanayım. Soyunarak mı protesto etmek istiyorsun? Bence evet. Bunun da arkasındayım ama ben bu kanalı korumak zorundayım, ben başına gelebilecek olanlardan dolayı seni de korumak zorundayım.

Eğer kabul edersen bu eylemi Türkiye'nin sosyal ve siyasal problerinden sorumlu olan insanların yani köşe yazarlarının siyasetle uğraşan gazetecilerin geldikleri yerlerde yap. Bu çok problemli ülkenin gece 01:00'de yayımlanan bir eğlence programı."

Bayülgen'in sözlerinin ardından eylem yapmak isteyen kadın tekrar stüdyodaki yerine oturdu. Bayülgen yerine tekrar yerinde oturan kadına "Hiç kimse ne yapacağını anlamadı. Hiç kimse hiçbir şey anlamadı. Benim güvecem altındasın. Hiçbir sorun yok" dedi.

Twitter'da, TT olan DaDa'da yaşanan olayın sernayo olduğu yorumları yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları protestonun ardından kadının tekrar yerine oturmasının anormal olduğunu yazdı.

Beyaz Show'da yaşanan 'Ayşe Öğretmen' olayının ardından DaDa'da yapılan protestonun sunucu tarafından bu denli kontrol edilmesine yönelik 'Şovmen karizmasını korumak için yapılan kurgu' yorumları yapıldı.

8 Ocak cuma günü de Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show, programa telefonla bağlanan Ayşe öğretmenin Güneydoğu illerindeki operasyonları eleştiren sözlerine sahne olmuştu. Olayın ardından programın sunucu Beyazıt Öztürk tepkilerin hedefi haline gelimiş, Öztürk Kanal D haberde yaptığı konuşmada kendisinin de polis çocuğu olduğun söylemiş, özür dilemişti.

Bayülgen'in programındaki protesto görünrüleri şöyle:

Kaynak: Birgun.net