Avrupa Ligi'nde oynanan Lazio - Sparta Prag karşılaşması öncesinde Roma sokaklarında insanlık dramı yaşandı. UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında İtalyan temsilcisi Lazio'yu deplasmanda 3-0'la geçerek çeyrek finale yükselen Sparta Prag'da, maç öncesi kendini bilmez iki taraftar, skandal bir harekete imza attı. Lazio maçı için İtalya'ya giden Sparta Prag'da Çek Cumhuriyeti vatandaşı iki taraftar meydandaki mülteci bir dilencinin üzerine idrarını yaptılar.

DİLENCİNİN ÜZERİNE İŞEDİLER!
Haberler.com'da yer alan habere göre; Avrupa, PSV taraftarların yaptığı çirkin hareketle sarsılırken benzer bir görüntü bu kez Roma'da yaşandı. Dün oynanan Lazio ve Sparta Prag arasındaki maç öncesi İtalya'nın başkenti Roma'nın merkezinde yer alan Sant'Angelo Köprüsü üzerinde dilencilik yapan mülteci bir kadının yanına giden kimliği belirsiz iki Prag taraftarı, kaldırımda oturan kadının üzerine idrarını yaptı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntü sonrasında birçok kişi tepkisini dile getirdi.

BİR BENZERİNİ PSV TARAFTARI YAPTI!
Bu olayın bir benzeri İspanya'da yaşanmıştı. Geçtiğimiz Salı günü Madrid'de oynanacak olan Atletico Madrid-PSV maçı öncesinde Hollandalı taraftarlar dilenci kadınlara para fırlatıp şınav çektirerek aşağılamıştı.

Kaynak: Birgun.net