BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesiyle ilgili şüpheliler arasında adı geçen Yarbay Davut Uçum, AstsubayAydın Özsıcak ve Emniyet Müdürü Dursun Özmen’in 'FETÖ üyesi' olduğu iddiası ve darbe girişiminden tutuklanması, gözleri ‘suikast’ şüphesiyle 7 yıl sonra yeniden açılan soruşturmaya çevirdi.

Yazıcıoğlu ile birlikte helikopterde bulunan, telefon ile yaptığı yardım çağrılarına yanıt alamayınca donarak hayatını kaybeden muhabiri İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneşdosyanın ‘faili meçhul’ değil, ‘faili belli’ olduğunu dile getirdi. Güneş, “Bizim dosyadan 15 Temmuz darbesi ve Cumhurbaşkanımıza suikast çıktı. Eşimi, Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve diğerlerini FETÖ öldürdü, dosyayı da kapattı” dedi.

Ölüm şekli kanıt

Star gazetesinden Ömer Çağlak'a konuşan helikopterin düşmesinin kaza değil, bir suikast olduğunu vurgulayan Yasemin Güneş, “ 7 yıldır FETÖ’nün yaptığını söylüyoruz. İsmail’in ölüm şekli bile cinayetin en büyük kanıtıdır. Fethullah Gülen ABD’den getirilmeli ve idam edilmeli” ifadesini kullandı. (T24)

Kaynak: Birgun.net