ERK ACARER @eacarer

Şahinbey Mehmet Uygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Fatih Türk’ün skandal paylaşımları çocuklarımızı kimlere emanet ettiğimizi bir kez daha gösterdi. Fatih Türk, 19 Mayıs’ı karalayan paylaşımında, kız çocuklarını bar çalışanı ve striptizci sözleriyle tanımlarken, erkek çocuklarının ise ruhsuzlaştırıldığını ve maneviyattan uzaklaştırıldığını söyledi.



Eğitimci Fatih Türk, internet üzerinden şu paylaşımda bulundu: “Bize medeniyet diye Hıristiyan adetlerini dayattılar. Batılılar gibi olmak uğruna kız çocuklarını striptizci bar çalışanı gibi, erkek çocuklarını da ruhsuz, maneviyatsız düşüncelerle giydirdiler… 19 Mayıs ruhunun milletin çocuklarının ruhlarını ve bedenlerini çırılçıplak soyan zihniyetin neden devam ettirilmediğini bugün anlamayan zihniyetler, geleceklerini taşlanmış maneviyat yo6ksunu nesillerde aramaya devam etsinler.”

Kız çocuklarını 6 yaşında evlendirmeyi savundu
Türk; siyasi partileri ve STK’ları sert sözlerle yerden yere vururken, 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlenilebilir’ diyen Nurettin Yıldız’a da iltifatlar yağdırdı. CHP’yi yalancılıkla itham eden Fatih Türk, HDP için ‘Şeytanı bol cehennemi daim olsun’ ifadelerini kullandı. Kendisi gibi düşünmeyen STK’ları ise ‘sapık olarak tanımladı. Türk, Antep’e sokulmayan Yıldız’a katıldığını şu ifadelerle anlattı: “Bekaretten kurtulma yaşının 11’lere kadar gerilediği, 18 yaşına gelmeden kürtaj yaptırma yüzdesinin % 20’lere dayandığı ifade özgürlüğü kapsamında sözde batılı ve uzantılı parti yöneticileri ile STK’ların özde sapık ruhlu insanlarının empoze ettikleri düşünceler ‘normal’ İslam fıkıhının küçük bir bölümünü anlatan Nurettin Yıldız sapık ha… Yok öyle yağma!”

Kaynak: Birgun.net