60 yaşındaki fotoğrafçı Hilmi Ayaz, ameliyata girmeden önce çektiği fotoğrafları Instagram'a yükledi. Ancak ilgi görmeyince yeğenlerinden fotoğrafları beğenmesini istedi. Ayaz'ın isteği sosyal medyada duyurulunca binlerce kullanıcı "Moral için Hilmi amcayı Instagram’dan takip ediyoruz" diyerek destek verdi.

Sosyal medyada yürütülen hoş bir kampanya gündem oldu.

Fotoğrafçılıkla ilgilenen 60 yaşındaki Hilmi Ayaz, çektiği doğa fotoğraflarını Instagram'a yükledi. Ancak yeterli ilgiyi göremeyince yeğenlerinden yardım istedi. Bunun üzerine yeğenleri de kısa süre sonra karaciğer ameliyatına girecek olan Ayaz'a moral için destek istedi. Destek çağrısı Twitter'da paylaşılınca yoğun bir ilgi gösterildi.

Bu çağrı üzerine binlerce kullanıcı Hilmi Ayaz'ı takip etmeye ve fotoğraflarını beğenmeye başladı. "Moral için Hilmi amcayı Instagram’dan takip ediyoruz" adıyla yürütülen kampanya sonucu fotoğrafları binlerce beğeni alan Hilmi Ayaz, epey mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti.

Instagram'da takipçisi 20 binlere ulaşan Ayaz, "Herkese çok teşekkür ederim. Yeğenimin arkadaşlarıyla paylaştığını tahmin etmiştim en başta. İki saat için bahçeme gidip geldim gördüklerime çok şaşırdım ve inanamadım. Yeğenlerimi her ziyaretlerinde “Neden yeni fotoğraflarımı beğenmediniz” diye sorguya çekerken bir anda böyle bir ilgi beni çok mutlu etti. Hepiniz çok güzel insanlarsınız” dedi.

Hilmi Ayaz'ın Instagram hesabı için tıklayınız. (soL Haber)

Kaynak: Birgun.net