Genel başkan adaylarından Meral Akşener'i desteklediklerine ilişkin 3 gün önce merkez ilçe ve kadın kolları başkanlarıyla açıklama yapan Mehmet Aydın, görevden alındıklarına ilişkin kendilerine bir tebligatın ulaşmadığını anlattı. Aydın, son gelişmeyle ilgili şunları söyledi:

"Bana ulaşan bir tebligat yok. Tebligat yapılana kadar görevimin başındayım. Görevden alınacağımı biliyorum. Ülkü Ocakları üyeleri partiye geldiğinde ben yoktum. Anahtarı alıp parti genel merkezine teslim etmişler. Şu anda içeriye giremiyoruz."

Ülkü Ocakları İl Başkanı Adem Evcil ise Bolu il binasının anahtarını Ankara'ya götürüp genel merkeze teslim ettiklerini söyledi. Ülkü Ocakları olarak 'liderin emrinde olduklarını' belirten Adem Evcil, "İstifa etmeden herhangi bir adaya destek açıklaması yapılmasının siyaseten karşılığı bellidir. Mevcut liderimiz varken çalışmaktan ayaklarına kara sular inen teşkilatlar, başka bir aday için destek açıklaması yapmışlar. Bugüne kadar ne yaptınız? Kendi iline 3 aday bulup seçime giremeyen teşkilatlara yeni yönlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Birgun.net