HABER MERKEZİ

Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan Dünya Çevre Günü etkinliğine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı tüm personelin katılımını zorunlu kılan bir mesaj gönderildi. Tapu Kadastro 2. Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu tarafından personele atılan mesajda, (belgeli) mazeret dışında katılımın zorunlu olduğu ifadesi yer aldı.

BirGün'e konuşan Sedat Cömertoğlu mesajı kendisinin attığını doğruladı. Cömertoğlu, mesajı bakanlık tarafından müdürlüklere iletilen yazı gereği attığını söyledi.

Bakanlık personeline gönderilen mesaj şu şekilde:

Dünya Çevre Günü nedeniyle 5 Haziran Pazar gunu İst.Haliç Kongre Merkezinde Sayin Cumhurbaskanımızın riyasetinde Sayin Bakanımiız, Genel Müdurümüz ve üst yönetimin katılacagı etkinlige Bölgemize baglı İstanbul, Kocaeli,Sakarya illerinde her unvan/kademedeki tÜm personelimizin katılımı Bakanlıkca zorunlu kılınmıstır. Genel Mudürlügümüz görevlendirme onayı ve program öglenden sonra gönderilecektir. 1800 kisi Vatandaslık Numaraları yazılı tüm personel listesi, giris kartlari cikarilmasi icin Cumhurbaskanlıgına gönderilmistir. Çok zorunlu (belgeli) mazeret dısında katılım zorunludur.

S.CÖMERTOĞLU / Bölge Müdürü

Kaynak: Birgun.net